ONDERWIJS, en nu?

         Persoonlijk betrokken

 

Secretariaat Onderwijs, en nu;
0182-391294
Bezoek op afspraak via secretariaat.
Zie ook contact

email; info@onderwijsennu.nl

 

 

Consult

                                       Hoogbegaafd

Autisme

                                      Dyslexie

                 Communicatie

 

Bemiddeling

                           Tijdelijk management

 

 ONDERWIJS,  en nu?  is een onderwijscentrum  voor ouders en het onderwijs.

ONDERWIJS en nu? Is ontstaan uit een aantal enthousiaste onderwijskundigen die allemaal ruime ervaring hebben in het onderwijs. Kwaliteit, bereikbaarheid voor iedereen en persoonlijke betrokkenheid zijn de 3 peilers die de basisvormen voor de visie van het bedrijf. Daar waar ouders of het onderwijs tegen een probleem aanlopen kunnen ze dit probleem delen met ONDERWIJS, en nu? De adviseurs van ONDERWIJS en nu kijken op welke manier het probleem het makkelijkst kan worden opgelost.

Voor ouders kan het, het delen van een ervaring zijn, het inwinnen van informatie of een klankbord voor een ervaring.  Bel ons spreekuur eens of maak een afspraak voor een gesprek.

Wij zijn gespecialiseerd in ondersteuning en begeleiding aan kinderen met leer- en gedragsvragen. Daaronder verstaan wij kinderen met lees- en rekenproblemen, hoogbegaafdheid, dyslexie, sociale redzaamheid, faalangst, zelfbeeld maar ook moeilijk te definiëren  problemen als buikpijn, broekplassen, slecht slapen enz.

Omdat de leer- en gedragsvragen erg verschillend kunnen zijn werken wij samen in een multidisciplinair team van orthopedagogen, dyslexiespecialisten, een autismespecialist, een kinderpycholoog en een logopediste. Daarnaast kunnen wij een beroep doen op een speltherapeut, een gedragsspecialist en kinderfysiotherapeut.

U kunt als ouder ook zelf externe hulp inschakelen. Neem daarvoor eens contact op met ons om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

 

home